Veelgestelde vragen


Wat ik heel belangrijk vind is dat ik tijd heb en vindingrijk ben als het gaat om goed naar jullie te luisteren, jullie graag leren kennen maar ook de mensen die jullie lief zijn. Ik ga op pad om een beeld van jullie te krijgen en op zoek naar wie jullie zijn maar ook de mensen die in liefde om jullie heen staan. Ik neem deze uitdaging met heel veel plezier aan. De Babs van de gemeente krijgt een bepaalde tijd om voor jullie uit te trekken omdat het een onderdeel is van de baan als Ambtenaar. Zij hebben helaas niet de tijd om zich goed te kunnen verdiepen in jullie als individu en de mensen om jullie heen ook al zouden zij dit graag willen. Tijdgebrek is hier vaak het probleem.


Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik mijn eigen tijd indeel en daarnaast geniet van een auto rit. Ik stap graag in mijn wagentje om jullie op te zoeken. Lukt dit niet per over land dan ben ik enthousiast genoeg om ter zee of door de lucht mijn tas te pakken en jullie kant op te komen.


Op dit moment moet ik nog beëdigd worden om jullie voor het echie in het echt te mogen verbinden.


Het GP tje is een mooie aanvulling op de mogelijkheid om naast een huwelijk bij elkaar te willen en mogen zijn, daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.


Als je de liefde een kans geeft en hem viert wens ik iedereen een hele gelukkige en mooie relatie. Dus volmondig JA.


Ik wil jullie heel graag ontzorgen alle puntjes goed op de i zetten. Ik neem contact op met de gemeente waarin jullie voor het Echie willen trouwen dus ik regel de trouwakte.


Ik krijg graag de opdracht om een mee te helpen een lied te schrijven of mee te helpen aan een leuke tekst of een serieuze noot.


Ik hoop dat jullie als bruidspaar mij verassen met jullie trouwbeloften. Jullie zijn uniek dus jullie beloften aan elkaar zijn van jullie zelf. Mocht je hier hulp bij hebben dan pakken we dit samen aan

Jij bent het beste wat mij is overkomen
Je hebt het mooiste uit mij omhooggetild
Door jou heb ik toch nog kunnen reiken aan mijn dromen
Aan wat ik ooit had willen zijn
Aan wat ik altijd heb gewild.
(Paul van vliet)


De Lengte van een ceremonie hangt helemaal af van jullie planning en wensen.


Gelukkig kunnen we tegenwoordig niet alleen voor de trouwring kiezen maar zijn er ook andere mogelijkheden om elkaar iets moois en iets blijvends te geven. Een tastbare herinnering Jullie zijn geheel vrij in keuzes en mogelijkheden.