Aanpak

Van A tot Z geregeld, met de puntjes op de i

Hoewel De Mooiste Dag er voor iedereen anders uitziet, berust mijn aanpak op een aantal vaste stappen:

Eerste contact:

wanneer jullie mij benaderen, neem ik binnen twee dagen telefonisch contact met jullie op. Als dit gesprek van beide kanten positief verloopt, maken we meteen een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.  

Kennismaking:

deze afspraak vindt bij voorkeur bij jullie thuis plaats, zodat ik een goede indruk kan opdoen van wie jullie zijn, hoe jullie leven en wat jullie belangrijk vinden. Natuurlijk is dit ook het moment waarop jullie kunnen ervaren of het met mij klikt. Voelt het goed? Dan maken we snel een nieuwe afspraak om spijkers met koppen te slaan.

Huiswerk:

voorafgaand aan die tweede afspraak krijgen jullie van mij huiswerk mee. Ik moet weten waar en wanneer jullie gaan trouwen, wie jullie getuigen zijn, en ook welke ideeën jullie al hebben over de ceremonie. Een deel van de vragenlijst vullen jullie ieder afzonderlijk in, zodat ik een goed beeld krijg van de overeenkomsten en de verschillen.

Tweede afspraak:

aan de hand van de vragenlijst leer ik jullie beter kennen en bespreken we tot in detail jullie wensen voor de ceremonie. Gaan de getuigen een actieve bijdrage leveren, zijn er nog andere sprekers, wat is er afgesproken over de muziek, is er ook nog een ambtenaar van de betreffende gemeente aanwezig? En willen jullie misschien ook mooie foto’s* laten maken? Naast jullie persoonlijke verhalen lopen we ook dat soort praktische zaken na.  

*Voor fotografie werk ik graag samen met Simone Karis. Neem gerust eens een kijkje op haar website!

Huwelijkssluiting:

op de dag zelf ben ik ruimschoots op tijd aanwezig om de locatie te bekijken en om het draaiboek door te lopen met de techniek/ceremoniemeester. Fijn ook om even persoonlijk kennis te maken met ouders en/of getuigen, als dat nog niet gebeurd is.

En dan: eindelijk is het zover…

voor het echie!